Deelname televisieprogramma Connected

Posted on 6 januari 2012 by admin

Mira zal vanaf zondagavond 5 februari 2012 te zien zijn in de nieuwe docureality-serie Connected, die te zien is bij de NCRV op Nederland 3.

In Connected filmen vijf vrouwen enkele maanden lang hun eigen leven. Zonder opsmuk, zonder visagie èn zonder regisseur. De vrouwen bepalen zelf wanneer ze de camera aan- en uitzetten en zijn op deze manier de regisseur van hun eigen leven. Confronterend, inspirerend, uniek en herkenbaar. Nog nooit was de realiteit op TV zo echt….

Connected komt uit Israel waar het daar het best bekeken programma ooit is. 

In Connected maken we onder andere kennis met Mira Ahles, een hardwerkende moeder met kinderen en een schuldgevoel. Maar ook met Loes, een jonge kunststudente die wil doorbreken in de grote stad en Anne. Een single vrouw op zoek naar die ene allesomvattende liefde. Vijf vrouwen die, net als zoveel andere vrouwen in ons land, worstelen met de liefde, hun verleden, hun ambities en het ouderschap. Vijf vrouwen die allemaal zo hun eigen dromen en verwachtingen hebben van het leven. En Mira is dus één van deze vijf vrouwen. Lees hier de verhaallijnen van de 5 vrouwen>>

Naast de wekelijkse serie op Nederland 3 is op de bijbehorende website Connected.ncrv.nl dagelijks veel exclusief materiaal te zien, is er een speciale Connected-app voor op je computer en kun je de vijf vrouwen ook volgen op hun eigen Facebook-pagina’s.

Connected bestaat uit 10 afleveringen en is te zien op Nederland 3 vanaf zondag 5 februari 2012 om 21.20 uur. Connected wordt geproduceerd door Blue Circle.

Be the first to leave a comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>