negenmaandenbeurs

Samenwerking Negemaandenbeurs

Posted on 14 november 2011 by admin

De Negenmaandenbeurs is een samenwerking aangegaan met TrotseMoeders.nl. Vanaf nu zal TrotseMoeders.nl dagelijks nieuwe teksten plaatsen op de website van de Negenmaanden Beurs. Ook zal Mira een wekelijkse column schrijven voor deze site. 

Zowel de Negenmaandenbeurs als TrotseMoeders.nl is zeer tevreden met deze samenwerking. Beursmanager Nicole Tuitert-Otterloo van Amsterdam RAI: “Als je zwanger bent of al kinderen hebt, is het prettig als je op één plek terecht kunt voor een antwoord op je vragen of voor tips en advies. Dit bieden we nu ook met de bijdrages van TrotseMoeders.nl. We hebben bewust gekozen voor informatie over verschillende leeftijdsgroepen, waarmee we ook moeders aanspreken die uit de babyfase zijn. Hiermee denken we een breed platform te kunnen bieden.”

Ook Mira Ahles is blij met de samenwerking: “TrotseMoeders.nl is een online magazine voor moeders en zwangere vrouwen. De Negenmaandenbeurs is een begrip onder deze vrouwen. Deze samenwerking is dus een geweldige mogelijkheid om online en offline aan elkaar te koppelen en elkaar zo te versterken.”

Be the first to leave a comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>