Verduisterende rolgordijn

Vind je het ook zo belangrijk om goed te slapen? Dan is een donkere slaapkamer erg prettig. Met de rolgordijnen uit de collectie van Dakraampje.nl zijn sfeer, verduistering en een optimale nachtrust gegarandeerd! En ze zijn nog mooi ook. Bekijk alle verduisterende rolgordijnen in onze webshop.

Verduisterende rolgordijnen kopen

Een verduisterend rolgordijn is ideaal voor gebruik in slaapkamers en andere ruimtes die je wenst te verduisteren. Onze standaardmaten collectie bevat veel standaardmaten. Je hebt de keuze uit veel kleuren, stoffen en dessins.

Onze standaardmaten lopen van 40 cm breed tot 240 cm breed met allerlei tussenmaten. Daarnaast zijn de standaard verduisterende rolgordijnen in verschillende hoogtes leverbaar. De hoogtematen variëren van 175 cm hoog tot wel 275 cm hoog.

Komt de maat van jouw raam niet overeen met een verduisterend rolgordijn uit de standaardmaten collectie? Kies dan voor een verduisterend rolgordijn op maat. Bij een op maat gemaakt verduisterend rolgordijn bepaal je zelf de exacte mate

Een verduisterend rolgordijn als zonwering

Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van een verduisterend rolgordijn. Door de isolerende werking houd je de grootste hitte buiten. Het is een goedkope manier om hitte te weren. En er zijn bovendien geen grote aanpassingen nodig aan je huis, zoals bij een rolluik wel het geval is.

Kwestie van inmeten, ophangen en het rolgordijn ophalen als de zon weg is. Je kunt ze natuurlijk ook een klein beetje laten zakken. Zeker met een avondzonnetje is dat een uitkomst. Je houdt dan wel de zon buiten maar kunt dan toch nog lekker naar buiten kijken. Hetzelfde geldt voor kou: ook de ergste kou blijft buiten met een verduisterend rolgordijn. Sfeervol én met isolerende werking, wat wil je nog meer?